Glazed dumplings

Dit receptje geeft een heerlijke teriyaki smaak aan de Davai delicious dumplings! Perfect als hapje voor tijdens de feestdagen.

plantaardig aperitief
plantaardig aperitief
4.50 from 2 votes

Glazed dumplings

Op zoek naar een makkelijke apero voor tijdens kerst? Met dit Davai Dumplings receptje scoor je sowieso!
Soort gerecht: Bijgerecht, Hapjes, Snack
Totaal: 10 minutes
Porties: 12 dumplings

Ingrediënten

  • 2 el sesamolie
  • 4 el sojasaus
  • 3 el bruine suiker
  • 1 teentje look
  • 12 stuks Davai Sweet Tomato Chili Dumplings
  • pijpajuin
  • sesamzaadjes
  • toppings naar keuze

Bereiding

  • Meng de sesamolie, sojasaus en bruine suiker in een kommetje onder elkaar. Rasp het teentje look en voeg het toe aan de mengeling.
  • Bak de dumplings bruin. (4-5 min)
  • Haal de dumplings van het vuur leg ze even opzij, voeg de glaze toe in de pan en laat 1 min inkoken op een zacht vuurtje.
  • Voeg de dumplings hieraan toe en meng onder elkaar.
  • Werk af met sesamzaadjes en pijpajuin of andere toppings naar keuze.
  • Ook lekker: voeg een frisse dip toe bijvoorbeeld (vegan) zure room

Extra informatie

Recept en foto van Davai.
Meer info over de producten van Davai? Check zeker eens www.davaidumplings.com
Of @davaidumplings op Instagram
Heb jij dit recept geprobeerd? Laat het ons weten!Tag @bevegan.be en gebruik de hashtag #bevegan

Probeer ook: