Glazed dumplings
Dit receptje geeft een heerlijke teriyaki smaak aan de Davai delicious dumplings! Perfect als hapje voor tijdens de feestdagen.
Glazed dumplings
Op zoek naar een makkelijke apero voor tijdens kerst? Met dit Davai Dumplings receptje scoor je sowieso!
Soort gerecht: Bijgerecht, Hapjes, Snack
Porties: 12 dumplings
Ingrediënten
- 2 el sesamolie
- 4 el sojasaus
- 3 el bruine suiker
- 1 teentje look
- 12 stuks Davai Sweet Tomato Chili Dumplings
- pijpajuin
- sesamzaadjes
- toppings naar keuze
Bereiding
- Meng de sesamolie, sojasaus en bruine suiker in een kommetje onder elkaar. Rasp het teentje look en voeg het toe aan de mengeling.
- Bak de dumplings bruin. (4-5 min)
- Haal de dumplings van het vuur leg ze even opzij, voeg de glaze toe in de pan en laat 1 min inkoken op een zacht vuurtje.
- Voeg de dumplings hieraan toe en meng onder elkaar.
- Werk af met sesamzaadjes en pijpajuin of andere toppings naar keuze.
- Ook lekker: voeg een frisse dip toe bijvoorbeeld (vegan) zure room
Extra informatie
Recept en foto van Davai.
Meer info over de producten van Davai? Check zeker eens www.davaidumplings.com
Of @davaidumplings op Instagram
Heb jij dit recept geprobeerd? Laat het ons weten!Tag @bevegan.be en gebruik de hashtag #bevegan