BE Vegan Belgian Vegan Awards 2020

Stem nu op jouw favorieten!

Dé tijd van het jaar is weer aangebroken! Het moment om al je vegan favorieten in België te eren. De kans om je dankbaarheid te tonen voor zoveel vegan awesomeness. En we kunnen het niet genoeg benadrukken: Dit jaar kunnen ze jouw steun meer dan ooit gebruiken

Hoe werkt het?

De Belgian Vegan Awards is een publieksprijs. Dit betekent dat jullie volledig zelf bepalen wie genomineerd wordt en wie uiteindelijk een award in de wacht sleept. De stemming gebeurt in 2 rondes. In de eerste ronde wordt bepaald wie doorstoot naar de finale. Om het jullie wat makkelijker te maken, stelde ons panel een longlist samen. Staat jouw favoriet hier niet tussen? Dan kan je die nog toevoegen via de optie ‘other’. Wanneer iemand voldoende stemmen krijgt op deze manier, wordt deze toegevoegd aan de longlist.

In de tweede ronde worden de winnaars geselecteerd uit 6 finalisten per categorie.

De spelregels

  • Je kan slechts 1x stemmen per persoon. Meerdere stemmen worden gediskwalificeerd.
  • 1 onderneming kan in maximaal 2 categorieën genomineerd worden. Indien iemand na de eerste ronde in aanmerking komt voor meer categorieën worden de 2 categorieën bepaald aan de hand van het grootste aantal stemmen. Waarom? Omdat we liefst zoveel mogelijk ondernemers een hart onder de riem steken.
  • Nieuw dit jaar: Om oneerlijke concurrentie te vermijden, werd er een aparte categorie ingeroepen voor ketens. Deze kunnen dus niet meer genomineerd worden in de categorieën ‘Best breakfast’, ‘Best lunch’ etc. Waarom? Omdat ketens door hun grotere aanwezigheid een duidelijk voordeel hebben en we kleine, lokale initiatieven ook de erkenning willen geven die ze verdienen.

Genoeg over formaliteiten! Maak snel je keuze via het stemformulier. Het stemmen wordt afgesloten op zondag 10 januari, om middernacht.

Time’s up!