BVA - 2021

Stem nu op jouw favorieten voor de Vegan Awards!

Elk jaar reikt BE Vegan awards uit aan vegan merken, ondernemers en bedrijven die het afgelopen jaar in het oog sprongen met hun vegan aanbod. Wie heeft volgens jou zeker een nominatie verdiend? Breng voor 19/12 jouw stem uit en bepaal wie doorgaat naar de finale. Dé kans om je favorieten in de bloemetjes te zetten en je dankbaarheid te tonen voor zoveel vegan awesomeness!

Jij bepaalt wie genomineerd wordt

De selectie van de winnaars gebeurt in twee rondes. Tijdens de eerste ronde die loopt van 1/12/2021 tot en met 19/12/2021 worden de finalisten bepaald. 

Om het jullie wat makkelijker te maken, stelde ons panel al een longlist samen. Je kan meerdere keuzes aanduiden. Staat jouw favoriet hier niet tussen? Dan kan je die onderaan toevoegen. Wanneer iemand voldoende stemmen krijgt op deze manier, wordt die toegevoegd aan de longlist.

Je kan stemmen vanaf 1/12/21 t.e.m. 19/12/21.

De finalisten worden bekend gemaakt op 28/12/2021, waarna de finale stemronde doorgaat. Tijdens de tweede ronde krijg je de kans om te stemmen voor de finale winnaars binnen elke categorie. In deze tweede ronde stemt er ook een jury van vegan experten.

De spelregels

– Je kan slechts 1x stemmen per persoon. Meerdere stemmen worden gediskwalificeerd.

– 1 onderneming kan in maximaal 2 categorieën genomineerd worden. Indien iemand na de eerste ronde in aanmerking komt voor meer categorieën, worden de 2 categorieën bepaald aan de hand van het grootste aantal stemmen. 

– Om oneerlijke concurrentie te vermijden, werd er een aparte categorie ingeroepen voor ketens. Deze kunnen dus niet meer genomineerd worden in de categorieën ‘Best breakfast’, ‘Best lunch’ etc. Waarom? Omdat ketens door hun grotere aanwezigheid een duidelijk voordeel hebben en we kleine, lokale initiatieven ook de erkenning willen geven die ze verdienen.

– Genomineerden voor de Vegan Awards mogen niet oproepen om op andere genomineerden te stemmen en mogen geen betaalde advertenties lanceren in het kader van de Belgian Vegan Awards.

– Nieuw dit jaar: Ondernemingen die tweemaal op rij een Belgian Vegan Award hebben ontvangen, kunnen dit jaar niet meer genomineerd worden voor dezelfde categorie. We doen dit omdat we andere ondernemers ook de kans willen geven om te winnen. 

Genoeg over formaliteiten! Maak snel je keuze via het stemformulier. Het stemmen voor de eerste ronde wordt afgesloten op zondag 19 december, om 18:00.

Stemronde 1