Ontbijt yoghurt bowl met appel en kaneel
Geen inspiratie voor een voedzaam, vegan en lekker ontbijt? Probeer dit recept voor yoghurt bowl met granola eens. De combinatie appel en kaneel stelt nooit teleur. Kan je het al ruiken?
Ontbijt yoghurt bowl met appel en kaneel
Deze heerlijke vegan yoghurt bowl is een feestje voor je smaakpapillen en dat al tijdens je ontbijt!
Soort gerecht: Ontbijt
Porties: 1 portie
Ingrediënten
- 1 appel
- 2 el ahornsiroop
- Snuifje kaneel, of koekkruiden
- 250 g plantaardige yoghurt
- 3 el homemade granola
Bereiding
- Schil de appel en snijd in grove blokjes.
- Meng de ahornsiroop en de koekkruiden onder de appelblokjes en verwarm ze 2 minuten in de microgolfoven.
- Voeg het geheel toe aan de yoghurt en werk af met de granola.
Extra informatie
Recept en foto uit Young, wild & vegan van Steffi Quisquater, uitgeverij Lannoo.
Heb jij dit recept geprobeerd? Laat het ons weten!Tag @bevegan.be en gebruik de hashtag #bevegan