Pasta met kerstomaatjes en rode pesto
Pasta en pesto zijn een gouden combinatie. Dit recept is ideaal voor als het snel moet gaan. De vegan worstjes die je tegenwoordig heel makkelijk kan vinden zijn een heerlijke toevoeging aan dit pastagerecht.
Pasta met kerstomaatjes en rode pesto
Pasta gaat er altijd wel in! Dit eenvoudige pastagerecht met kerstomaatjes en rode pesto zet je in minder dan 30 minuten op tafel.
Soort gerecht: Hoofdgerecht, Lunch
Keuken: Italiaans
Porties: 2 personen
Ingrediënten
- 2 vegan worstjes, in schijfjes
- vegan rode pesto, bv. bij Bio-Planet te koop
- 250 g kerstomaatjes
- 1/2 rode ajuin
- 250 g pasta
Voor erbij:
- verse basilicum
Bereiding
- Schil en versnipper de ajuin.
- Bak de schijfjes vegan worst in een pan samen met de ajuin. Voeg kleine beetjes water toe om ervoor te zorgen dat het niet blijft plakken.
- Snij de kerstomaatjes in 2 en voeg toe zodra de ajuin wat glazig begint te worden.
- Bereid de pasta door de instructies op de verpakking te volgen.
- Voeg de pesto toe aan de pan met de groenten. Voeg hier ook de pasta aan toe zodra deze klaar is. Roer door elkaar.
- Serveer met wat verse basilicum.
- Smakelijk!
Heb jij dit recept geprobeerd? Laat het ons weten!Tag @bevegan.be en gebruik de hashtag #bevegan