Snelle wok met sweet tomato chili dumplings

Een lekkere wok kan altijd smaken. Vervang gewoon deze keer je noedels door Davaikes et voila! Wij delen ons favoriete ‘wok combinatie’ maar hou je meer van een lekkere paksoi, meer paprika of wat shiitake, laat je gaan & enjoy!

plantaardige wok
plantaardige wok
5 from 1 vote

Snelle wok met sweet tomato chili dumplings

Een lekkere wok kan altijd smaken. Vervang gewoon deze keer je noedels door Davaikes et voila! Wij delen ons favoriete ‘wok combinatie’ maar hou je meer van een lekkere paksoi, meer paprika of wat shiitake, laat je gaan & enjoy!
Soort gerecht: Hoofdgerecht, Lunch
Bereidingstijd: 15 minutes
Porties: 2 personen

Ingrediënten

  • 13 stuks Davai Sweet Tomato Chili Dumplings
  • 1 rode ui
  • 1 broccoli
  • 1 paprika, geel
  • 150 g sojascheuten
  • 150 g edamame boontjes, gepeld of ongepeld
  • andere groenten in de frigo

Bereiding

  • Bak de Sweet Tomato Chili dumplings in wat olie op de pan tot ze goudbruin zijn. Haal ze hierna van het vuur en schep ze in een aparte kom.
  • Bak de wokgroentjes in een flinke scheut sesamolie. Laat ze goed stoven en voeg wat chilivlokken toe als je van pikant houdt.
  • Voeg de dumplings toe bij de wok en voeg 2 soeplepels sojasaus toe. Roer om en serveer.
  • Werk af met grof gehakte verse kruiden, koriander of peterselie (voor de korianderhaters)
  • Enjoy!

Extra informatie

Recept en foto van Davai, partner van Try Vegan.
Meer info over hun producten? Check www.davaidumplings.com
Of @davaidumplings op Instagram
Heb jij dit recept geprobeerd? Laat het ons weten!Tag @bevegan.be en gebruik de hashtag #bevegan

Probeer ook: