Vegan brochettes met vegan andalousesaus
Tofu is het hoofdingrediënt in dit recept. De brochettes zijn dan ook perfect als snack, of heerlijk geserveerd met frietjes.
Vegan brochettes met vegan andalousesaus
Geniet van deze smaakvolle vegan brochettes met andalousesaus.
Soort gerecht: Hoofdgerecht
Porties: 2 personen
Ingrediënten
- La William Vegan Andalouse Southern Garden
- 250 g tofu, in blokjes gesneden
- 1 rodepuntpaprika, in blokjes gesneden
- 250 g bruine champignons
- ijsbergsla, fijngehakt
- tortillawraps, gegrild
- satéstokjes
- 2 el sojasaus
- 2 el rijstazijn
- 2 el sesamolie
- 1 el sesamzaadjes
Bereiding
- Plaats de tofublokjes, paprika en champignons op de satéstokjes.
- Voor de marinade meng je de sojasaus, rijstazijn, sesamolie en sesamzaadjes. Dompel de satéstokjes in de marinade en laat even marineren.
- Plaats de satéstokjes op de bbq of in een grillpan en rooster ze tot ze mooi bruin van kleur en krokant zijn.
- De tortillawraps kan je ook op de bbq leggen of in een broodrooster grillen.
- Leg de saté op een tortillawrap met ijsbergsla en LA WILLIAM Vegan Andalouse Southern Garden saus.
- Werk af met verse korianderblaadjes. Smakelijk!
Extra informatie
Recept en foto's van La William, partner van Try Vegan.
Heb jij dit recept geprobeerd? Laat het ons weten!Tag @bevegan.be en gebruik de hashtag #bevegan