Bloemkoolpizza met gele curry

Als je niet veel tijd hebt om te koken, is een pizza snel gemaakt! Deze pizza heeft een kant-en klare bloemkoolbodem, wat zeker een extra subtiele smaak geeft. Heb je al eens een pizza gegeten met gele curry? Dan is het nu het moment!

Magioni-bloemkoolpizza
Magioni-bloemkoolpizza
5 from 1 vote

Bloemkoolpizza met gele curry

Combineer bekende smaken tot een verrassend geheel met deze bloemkoolpizza met gele curry.
Soort gerecht: Hoofdgerecht

Ingrediënten

  • 2 Magioni bloemkoolpizzabodems
  • 200 g bloemkoolroosjes
  • 200 ml kokosmelk
  • 70 g vegan gele currypasta
  • 1 bakje kerstomatenmix
  • platte peterselie

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 220 °C.
  • Meng de bloemkoolroosjes met de helft van de currypasta (35gr) en zet 15 min in de oven.
  • Doe de laatste 3 minuten de pizzabodems in de oven.
  • Verwarm de kokosmelk in een pannetje met de andere helft van de currypasta (35gr).
  • Verdeel de bloemkoolroosjes en gekleurde tomaatjes over de pizza’s.
  • Bak de pizza’s nog 8 minuten af in de oven.
  • Haal de pizza’s uit de oven en garneer met de saus en platte peterselie.
  • Smakelijk eten!

Extra informatie

Recept en foto van Magioni, partner van Try Vegan.
Heb jij dit recept geprobeerd? Laat het ons weten!Tag @bevegan.be en gebruik de hashtag #bevegan

Probeer ook: