Bloemkoolpizza met gele curry
Als je niet veel tijd hebt om te koken, is een pizza snel gemaakt! Deze pizza heeft een kant-en klare bloemkoolbodem, wat zeker een extra subtiele smaak geeft. Heb je al eens een pizza gegeten met gele curry? Dan is het nu het moment!
Bloemkoolpizza met gele curry
Combineer bekende smaken tot een verrassend geheel met deze bloemkoolpizza met gele curry.
Soort gerecht: Hoofdgerecht
Ingrediënten
- 2 Magioni bloemkoolpizzabodems
- 200 g bloemkoolroosjes
- 200 ml kokosmelk
- 70 g vegan gele currypasta
- 1 bakje kerstomatenmix
- platte peterselie
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 220 °C.
- Meng de bloemkoolroosjes met de helft van de currypasta (35gr) en zet 15 min in de oven.
- Doe de laatste 3 minuten de pizzabodems in de oven.
- Verwarm de kokosmelk in een pannetje met de andere helft van de currypasta (35gr).
- Verdeel de bloemkoolroosjes en gekleurde tomaatjes over de pizza’s.
- Bak de pizza’s nog 8 minuten af in de oven.
- Haal de pizza’s uit de oven en garneer met de saus en platte peterselie.
- Smakelijk eten!
Heb jij dit recept geprobeerd? Laat het ons weten!Tag @bevegan.be en gebruik de hashtag #bevegan