Vegan maaltijdboxen: ontdek nieuwe gerechten en verrijk je smaakpapillen

Het aantal vegan maaltijdboxen groeit en dat kunnen we alleen maar aanmoedigen! Wie niet altijd zin heeft om naar de supermarkt te gaan, of er weinig tijd voor kan vrijmaken, kan altijd een vegan maaltijdbox bestellen. De ideale manier om nieuwe gerechten te ontdekken en je smaakpapillen van thuis uit te verrijken. 

Win tijd met een vegan maaltijdbox

We hebben het allemaal druk. Familie, werk, hobby’s, het leven dat stilaan opnieuw zijn weg vindt sinds de coronacrisis. We denken na over wat we ‘s avonds willen eten, doen boodschappen en bereiden het eten. Afhankelijk van je noden en wensen kan je soms lang bezig zijn met je voeding. Maaltijdboxen bieden de oplossing voor wanneer je eens niet wil nadenken over wat je gaat eten en je skipt er de winkelbezoeken mee. Geleverd op een gewenst moment en voilà, je kan ermee aan de slag.

Wat kan je allemaal verwachten van onze lijst?

– Volledig kant-en klare diepvriesgerechten zoals vol-au-vegan en een Thaïse rode curry die je alleen maar hoeft op te warmen. 

Maaltijdboxen voorzien van alle ingrediënten en het recept om bijvoorbeeld pulled carrot taco’s te maken. 

Instant mixen waarmee je in een handomdraai fluffy pancakes, Nordic bread of falafel mee maakt. 

– En natuurlijk ook verse kant-en-klare gerechten zoals rainbow wraps of pasta veggie overload, aan jouw deur gebracht via de delivery

Komt het water je al in de mond? Bekijk dan snel het aanbod vegan maaltijdboxen:

Koken-vegan-maaltijdbox

Vegan Masters

Geen tijd om te koken? Vegan Masters bezorgt je een volledige weekmenu of aparte kleurrijke gerechten die al volledig klaargemaakt zijn aan huis. Ooit al eens een roze curry met garam masala gegeten of een tropische pizza met een basis van mascarpone, belegd met pulled jackfruit en nog veel meer!

Vegan-Maaltijd-Vegan-Masters
Vegan-maaltijd-Mealhero

Mealhero

Mealhero werkt met een slimme oven waarmee je de gerechten bereidt. In de Mealhero-app kan je in je smaakprofiel aanduiden dat je vegan eet. Op die manier krijg je alleen maaltijden te zien die vegan zijn.

What The Food

Verse diepvriesmaaltijden bij What The Food zijn op te halen of aan huis geleverd in Gent of Antwerpen. Fan van een Indische butter ‘chicken’, of eerder zin in een peanut stew of een pittige chili sin carne?

Vegan-maaltijd-What-The-Food
Vegan-maaltijd-Starfish

Starfish Deli

Bij Starfish Deli vind je instant mixen voor taart, falafel, mac ‘n cheese… Of wat dacht je van een superior appelcake als snack of dessert, of wie weet wel als ontbijt? Jij kiest!

Foodmaker

Ook bij Foodmaker kan je maaltijden aan huis bestellen. Je kiest uit verschillende boxen en vervolgens selecteer je de vegan maaltijden of je stelt helemaal zelf je maaltijden/ box samen.

Vegan-maaltijd-Foodmaker
Vegan-Maaltijd-The-Vegan-Butcher

The Vegan Butcher

Zoals de naam doet vermoeden kan je bij de The Vegan Butcher vegan lekkers vinden voor op je barbecue, grill of tussen je boterham. Je kan er ook een box bestellen met The Vegan Butcher maaltijden en producten, alsook een monthly surprise!

Solid Stash

Aan huis geleverde verse diepvriesmaaltijden in en rond Brussel, Gent, Aalst, Antwerpen, Mechelen, Kortrijk, Leuven en Vilvoorde van Solid Stash. Wat dacht je van een umami bomb bolognese, een Vlaamse klassieker vol-au-vegan of creamy springtime quinotto?

Vegan-Maaltijd-Solid-Stash
Vegan-maaltijd-Ekomenu

Ekomenu

Deze maaltijdbox van Ekomenu bevat 100% vegan én biologische ingrediënten. Bloemkoolroast met tomaatjes, tostada met adukibonen, creamy pastaschotel.. Klinkt allemaal heerlijk toch?

Vegan Box

Who needs Hello Fresh als het ook 100% vegan kan? Met Vegan Box krijg je een doos vol ingrediënten en de bijhorende vegan recepten, kook je in no-time lekker vegan voor jezelf (en je gezin) gebracht via home delivery.

Vegan-Maaltijd-Vegan-Box

Lees ook: