Everyday vegan

De Brugse foodie en fotografe Ellen Charlotte Marie bracht een nieuw kookboek uit en wij mogen enkele heerlijke recepten met jullie delen! Wat dacht je van heerlijke wafels van zoete aardappel voor bij de brunch, een romige chocolademousse of decadente hennepburgers met shiitakes? Bovendien maken onze volgers op Instagram ook kans om een exemplaar te winnen!

Everyday vegan Ellen Charlotte Marie

Gezond en plantaardig koken voor hele gezin

Everyday vegan is de opvolger van One Healthy Kitchen en One Healthy Family en staat boordevol heerlijke en inspirerende recepten met fantastische smaakcombinaties. Als moeder van vier kinderen weet Ellen als geen ander hoe ze haar recepten kidproof maakt zodat ook de kleinsten met plezier mee smullen. Heel wat gerechten zijn bovendien ook glutenvrij. Naast recepten bevat het boek ook enkele leuke extra’s zoals een sugar free challenge en handige tips over meal prepping. Voor wie de komende dagen nog op zoek moet gaan naar een leuk cadeau voor onder de kerstboom is dit kookboek misschien wel de ultieme tip.

Everyday vegan is een uitgave van Uitgeverij Lannoo.

De recepten

WIN! WIN! WIN!

We mogen drie exemplaren van het kookboek weggeven. Volg ons op Instagram en ontdek hoe je kans maakt op een exemplaar van Everyday vegan.

Bekijk ook: