Webinar: De onzichtbare individuen in de dierenindustrie – Melanie Jaecques

Opgelet: Deze webinar ligt in het verleden. Je kan je niet meer inschrijven. Je kan de volledige opname hieronder herbekijken.

Blijf je graag op de hoogte van komende webinars? Abonneer je dan hier op onze nieuwsbrief of volg ons op sociale media via @bevegan.be

Wil jij meer te weten komen over de leefomstandigheden van dieren in België? Dan is deze infosessie heel nuttig voor jou!
“Jaarlijks worden meer dan 300 miljoen dieren geslacht in België, voor hun vlees, eieren of melk. Dit is een enorm aantal, en behalve de koe in de wei of de angstige ogen in de transporttruck, vangen we nauwelijks een glimp op van al deze dieren.
Ze leven voor het grootste deel in megastallen en het is moeilijk om een idee te vormen van hoe het leven er daar uitziet.” – Melanie Jaecques
Melanie Jaecques werkte 11 jaar voor EVA vzw en is momenteel actief als intervention specialist bij ProVeg international. Ze heeft de laatste 15 jaar heel wat megastallen en boerderijen in België bezocht en richtte met partner Tobias Leenaert een eigen sanctuary op.

Wat mag je verwachten?

– Melanie brengt het verhaal van miljoenen dieren in België.
– Anekdotes en een blik achter de schermen
– Ze legt uit hoe deze dieren zich in een natuurlijke omgeving zouden gedragen. Wat hen typeert als ze wel echt varken, koe, kip of kalkoen kunnen zijn.
– Hoopgevende verhalen uit het mini-opvangcentrum van Melanie, waar ze geredde dieren opvangt en helpt herstellen.

Praktisch:

– Gratis online infosessie via ZOOM
– Donderdag 19 mei om 20u
– Inschrijven via het contactformulier
– Enkele dagen vooraf ontvang je de link naar de webinar via mail

Melanie Jaecques webinar BE Vegan