Vivera tekent voor impact in België en doet mee aan Try Vegan!

‘Mensen helpen duurzamer te leven door ze aan te moedigen om OPENMINDED te eten’, dat is de missie van Vivera. Dat maken ze ook in België sterk, want Vivera steunt Try Vegan als sponsor en lanceert een heleboel lekkers in de supermarkt.

Try Vegan met Vivera

Vivera en BE Vegan bundelen de krachten tijdens deze editie van Try Vegan. De reden daarvoor is heel eenvoudig, zeggen ze bij Vivera: “We vinden Try Vegan een erg mooie manier om mensen kennis te laten maken met plantaardig eten. Het is super dat Try Vegan één maand lang is, want na 30 dagen heb je meer kans op gedragsverandering en daar doen we het graag voor!”

Het verhaal van Vivera

Door plantaardig te eten kun je een enorm verschil maken, voor zowel je eigen gezondheid als voor de wereld. Het enige wat je hoeft te doen is ervoor openstaan. Met EAT OPENMINDED wil Vivera je uitdagen om nieuwe dingen te proberen en je aanmoedigen een bewuste keuze te maken, zónder dat je in hoeft te leveren op smaak. Door inspiratie en lekkere voeding te bieden helpen ze de overstap naar plantaardig heel gemakkelijk te maken. En daar werken ze al sinds 1990 op Nederlandse bodem aan!

Na het ontdekken van de geweldige smaak en waarde zul je trots zijn dat je de wereld hap voor hap positief verandert. Als we allemaal samenwerken, worden kleine veranderingen groot. Dus EAT OPENMINDED, laten we anderen aanmoedigen hetzelfde te doen en samen de wereld een beetje beter maken!

Waarom de vegan Vivera-producten testen tijdens Try Vegan?

De vleesvervangers van Vivera staan bekend om hun smaak. Zo kwam de plantaardige krokante kipschnitzel als beste uit het testpanel van Normec en kreeg de Vivera-shoarma een FoodAward met score van 9.5 op 10. “We evalueren onze producten in veel consumententesten en daaruit blijkt dat we het beste scoren op smaak. Probeer het zeker thuis ook eens!”

Zin gekregen om te proeven?

Volg zeker de Try Vegan-pagina, want je kan een Vivera proefbox winnen met diverse
Vivera producten, Canvas tasje met Eat openminded en een houten spatel om mee te koken.

Inschrijven voor Try Vegan kan nog steeds!

Je kan de Vivera-producten vinden in CarrefourColruyt, OKAY, Cora en Albert Heijn.