Vivera tekent voor impact in België en doet mee aan Try Vegan!

“Samen hap voor hap de wereld mooier maken”, dat is de missie van Vivera. Dat maken ze ook in België sterk, want Vivera steunt Try Vegan als sponsor en lanceert een heleboel lekkers in de supermarkt.

Try Vegan met Vivera

Vivera en BE Vegan bundelen de krachten tijdens deze editie van Try Vegan. De reden daarvoor is heel eenvoudig, zeggen ze bij Vivera: “We vinden Try Vegan een erg mooie manier om mensen kennis te laten maken met plantaardig eten. Het is super dat Try Vegan één maand lang is, want na 30 dagen heb je meer kans op gedragsverandering en daar doen we het graag voor!”

Het verhaal van Vivera

Het Nederlandse merk gelooft dat het leven mooier is als je minder vlees eet. En daar werken ze al sinds 1990 aan! Door lekkere en innovatieve vleesvervangers te maken, wil Vivera iedereen in beweging brengen om een verschil te maken. “Als we het samen doen, worden kleine veranderingen groots. Eet dus wat minder vlees en enthousiasmeer anderen om dat ook te doen. Zo maken we samen hap voor hap de wereld een beetje mooier.”

Waarom de vegan Vivera-producten testen tijdens Try Vegan?

De vleesvervangers van Vivera staan bekend om hun smaak. Zo kwam de plantaardige braadworst als beste uit het testpanel van Normec en kreeg de Vivera-shoarma een FoodAward met score van 9.5 op 10. “We evalueren onze producten in veel consumententesten en daaruit blijkt dat we het beste scoren op smaak. Probeer het zeker thuis ook eens!”

Zin gekregen om te proeven?

Volg zeker de Try Vegan-pagina, want je kan een hele maandvoorraad Vivera winnen!

Inschrijven voor Try Vegan kan nog steeds!

Je kan de Vivera-producten vinden in Carrefour, Colruyt, Hopr en sommige winkels van Albert Heijn.