Schrijf je in voor de webinar ‘sport en veganisme’ met Nanneke Schreurs

Wat kan je verwachten?

Tijdens deze webinar vertelt Nanneke Schreurs meer over hoe je als sporter optimaal kunt presteren op een plantaardig voedingspatroon.

Hoe kom je aan je proteïne, waar haal je alle benodigde voedingsstoffen uit en welke combinaties kun je maken in je dagelijkse voeding om te zorgen dat je lichaam optimaal presteert? Nanneke legt uit wat de belangrijke aandachtspunten zijn en hoe je op een makkelijke manier een vegan, gevarieerd en volwaardig voedingspatroon kunt samenstellen. 

Praktisch:

Deze webinar is reeds voorbij. Je kan de webinar met Nanneke hier herbekijken.

Nanneke Schreurs is voedingsdeskundige, personal trainer, orthomoleculair therapeut volgens de kPNI, yogadocente en gecertificeerd Wim Hof Method instructeur.

Ze bouwde meer dan 30 jaar ervaring op binnen de fitnesswereld en de horeca. In 2015 opende ze haar Optimal Health Studio, waar ze samen met haar team mensen begeleidt op vlak van voeding, training en ontspanning. Daarnaast organiseert Nanneke ook ‘lifestyle retreats’ in Nederland en daarbuiten.

In haar vrije tijd doet ze aan crossfit, yoga, wandelen, ademmeditatie en koudetraining.

Nanneke is receptontwikkelaar en auteur van meerdere boeken waaronder ‘Vega(n) Food voor sporters’, dat ze schreef naar aanleiding van haar persoonlijke zoektocht naar informatie over een plantaardige levensstijl. In dit boek vind je informatie over welke voeding jou optimaal kan laten presteren als recreatief of professioneel sporter naast heerlijke, voedzame en makkelijk te maken recepten met prachtige foto’s.