Schrijf je in voor de webinar plantaardige kooktechnieken met Pieter-Jan Lint

Chef-kok, auteur en lesgever Pieter-Jan Lint, neemt je mee in de vegan keuken. Hij toont je tijdens deze webinar enkele typische basistechnieken om plantaardig te koken.

Programma

  • – Introductie onmisbare ingrediënten 
  • – Toepassing basistechnieken om plantaardig te koken
  • – 3 recepten van herkenbare gerechten
  • – Wedstrijd: luister aandachtig en win een exemplaar van  ‘De Basis Plantaardig

Praktisch

Deze webinar gingt door via TEAMS en wordt mogelijk gemaakt dankzij Ardo en Chefs Pro Veggie.

Deze lezing wordt gratis aangeboden door BE Vegan. Je kan een gift doen via deze link om dit initiatief te steunen.

Dit webinar is voorbij.

Je kan het hier herbekijken:

Op de hoogte blijven van toekomstige webinars?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Over Pieter-Jan Lint

Pieter-Jan Lint is een ambitieuze vegan chef-kok met passie voor gastronomie en plantaardige voeding. Na jaren ervaring in verschillende gastronomische restaurants, koksopleidingen, cateringwerk en eigen pop-ups opende hij in 2022 zijn eerste gastronomisch vegan restaurant, Amaranth. Met zijn restaurant ontving hij meteen (inter)nationale awards en heel wat belangstelling in de pers.

Hij is een kok met een missie: de vegan levensstijl promoten. Daarom deelt Pieter-Jan zijn kennis over de plantaardige keuken in professionele opleidingen voor chefs en in het boek ‘De Basis Plantaardig‘ dat sinds september 2023 verkrijgbaar is in de boekhandel.

Over Ardo

ardoArdo wil een antwoord bieden op de groeiende vraag naar voedzame, plantaardige levensmiddelen. Nu én in de toekomst. Ze geloven in het bewaren van het beste wat de natuur ons schenkt voor toekomstige generaties, door te voorzien in vriesverse plantaardige levensmiddelen en willen de impact op de planeet minimaliseren. Ardo levert wereldwijd vriesverse groenten, kruiden, fruit, pasta, peulvruchten, rijst, aardappelen en groentesnacks van hoge kwaliteit.

Ardo stelt haar kookdemoruimte en faciliteiten ter beschikking voor Pieter-Jan Lint en Try Vegan omdat ze dit initiatief een hart onder de riem steken.

Nog niet ingeschreven voor Try Vegan?

Doe het snel via www.tryvegan.be en geniet de hele maand november van tal van voordelen!