Door lid te worden bezorg je ons meer middelen, zodat we veganisme nog beter kunnen promoten en kunnen werken aan een dier-, mens- en milieuvriendelijk België. Meer leden wil ook zeggen dat we een grotere groep vertegenwoordigen, waardoor onze stem beter zal gehoord worden. Twijfel niet en steun BE Vegan!

Word lid vanaf 2,5 euro per maand of erelid vanaf 7 euro per maand. Je ontvangt nu een gratis t-shirt of totebag met BE Vegan-logo als je minstens 1 jaar lid blijft! Vul hieronder je gegevens in. Met het oog op een zo efficiënt mogelijke administratie, kiezen we voor een domiciliëring. Klik hier om het formulier te downloaden. Gelieve het af te printen, in te vullen en te mailen naar info@bevegan.be. Alvast heel erg bedankt!

Doe je liever een eenmalige donatie, dan kan je het geld overschrijven op rekeningnummer BE33 7390 1167 3646, met de mededeling ‘donatie’ en – indien die verschilt van de rekeningshouder – je naam.

Word lid

Om jouw lidmaatschap volledig te maken, hebben we nog een ondertekend SEPA formulier nodig. Klik hier om het formulier te downloaden. Gelieve het af te printen, in te vullen en te mailen naar info@bevegan.be. Alvast heel erg bedankt!