Creatief met peulvruchten, een webinar met auteur & kok Lisa Wuyts
Wil je peulvruchten lekker en veelzijdig bereiden? Schrijf je in voor de webinar met auteur & kok Lisa Wuyts
Wat kan je verwachten?
In deze webinar leert Lisa Wuyts je hoe lekker en veelzijdig peulvruchten zijn. Na dit webinar heb je tonnen inspiratie om deze gezonde voedingsbron op een creatieve manier in te zetten: van snelle gerechten tot slow cooking.
Programma
-Wat zijn peulvruchten?
-Wat betekenen ze voor je gezondheid?
-Hoe verwerk je ze in een gerecht?
-Op welke manier breng je peulvruchten op smaak?
Praktisch:
Deze webinar ging door via ZOOM.
Deze lezingen worden gratis aangeboden door BE Vegan. Je kan een gift doen via deze link.
Over Lisa
Lisa Wuyts is foodblogger en bezielster van ‘Nom Eat‘. Al van kinds af aan is ze bezig met lekker eten. Sinds een aantal jaar organiseert en gidst ze culinaire wandelingen in Antwerpen onder de naam ‘Vegan Food Tour Antwerp’. Ze bracht in 2020 haar eigen kookboek uit: ‘Vegan Klassiekers’ dat in 2021 de Belgian Vegan Award won en in juni 2023 een tweede druk kreeg. Daarnaast geeft ze kookworkshops in Antwerpen. Ze werkt ook al 2 jaar als kok in de horeca & door haar online cursussen inspireert ze veel mensen om vaker lekker plantaardig te koken.
Dit webinar is voorbij.
Je kan het hier herbekijken:
Op de hoogte blijven van toekomstige webinars?