LaBante: vegan handtassen

De eerste maand van het nieuwe jaar zit er alweer even op, dit betekent dat we onze laatste wintersolden hebben gescoord en we mogen beginnen te dagdromen over de nieuwe collecties van onze favoriete merken. Laat dit laatste (bij mij) al zeker het geval zijn bij LaBante London.

Ikzelf ken het merk helemaal nog niet lang en daarom wil ik het ook graag aan jullie voorstellen omdat het vaak heel moeilijk is om vegan, fashionable handtassen te vinden die ook nog eens van goede kwaliteit zijn. Wel, nu heb ik goed nieuws voor jullie! Dit Londense merk staat voor “mode met respect”, check, en is tegelijkertijd nog eens PETA-approved, dubbelcheck.

Vorige zomer kwam ik voor de eerste keer in contact met de topvrouwen achter dit merk (deze post vind je hier: http://cestlissa.blogspot.be/2015/07/serial-shopper.html). Deze keer ben ik net zo in de wolken met de designs, de kleuren én het materiaal. Hun inspiratie komt voornamelijk uit de mode maar ook kunst en hun reizen inspireerden deze collectie. Natuurlijk speelt de natuur ook een belangrijke rol en dat is deze keer vooral te zien in de kleuren, van zachte aardetinten tot felle bloemenkleuren. Ik ben zeker en vast enthousiast! Als je nu al niet meer kan wachten, check dan zeker eens hun online shop!

MIJN FAVORIETEN

Voor hun lookbook was er dan ook geen twijfel mogelijk dat ook daar hun visie moest doorkomen, het model, Carley Stenson, is namelijk een actrice én dierenrechtenactiviste. Kijk maar even mee:

Guestpost door Cestlissa.