Jo-Anne McArthur komt naar België! Schrijf je in voor de talk. (Engels)

An evening on animal photojournalism with Jo-Anne McArthur.

Vraag je je af hoe het er aan toe gaat voor dieren in boerderijen en dierentuinen wereldwijd? Canadese awardwinnende fotojournalist en activiste  Jo-Anne McArthur reisde de wereld rond om dieren in gevangenschap in beeld te brengen voor haar project We Animals. Op vrijdag 31 maart kan je deze veelgevraagde spreker ontmoeten, want ze komt uitzonderlijk naar Antwerpen! Ze zal je vertellen over haar fotografieproject, de vele dieren die ze ontmoette en over de omgang met dieren wereldwijd.

Vrijdag 31 maart om 19u30 in Het Paleis in Antwerpen

De toegang is gratis, maar we vragen je wel om vooraf in te schrijven.

Programma

Wil je deze gelauwerde fotografe uit Canada graag horen vertellen over haar internationale avontuur? Schrijf je dan nu in voor deze inspirerende lezing.

  • 19u30 opening deuren
  • 20u start lezing Jo-Anne McArthur
  • 21u15 bake sale & napraten met een drankje in de foyer

Na de voorstelling is er ook de mogelijkheid om bij te praten met een gebakje en drankje in de foyer van Het Paleis.

BE Vegan organiseert die avond een bake sale ten voordele van We Animals (enkel cash of Payconic). Breng je eigen verpakking mee als je wil nagenieten met een gebakje tijdens het weekend.

Deze lezing wordt gratis aangeboden door BE Vegan. Je kan een gift doen via deze link.

Locatie

Het Paleis, Meistraat 2, 2000 Antwerpen (Google Maps)

Op zoek naar vegan lekkers in de buurt? Op ditzelfde plein vind je 3 vegan zaken: IceLab, Pura Vida Taco’s en de vegan winkel Nieuwe Vaart.

Over Joanne McArthur

Het is de tweede keer dat Jo-Anne samen met BE Vegan een talk organiseert in België. Enkele jaren geleden sprak ze al een groot publiek aan in Gent (lees hier meer).

Jo-Anne McArthur is een bekroonde fotojournalist, activiste, veelgevraagd spreker en oprichter van We Animals. Intussen heeft ze al meer dan zestig landen bezocht om onze complexe relatie met dieren te documenteren. Daarnaast bracht ze drie boeken uit: We AnimalsCaptive en HIDDEN: Animals in the Anthropocene en werd er een documentaire over haar gemaakt: The Ghosts in Our Machine.

jo-anne mcarthur

Schrijf je in