Programma 2022

Op Vegan Summer Fest waan je je de hele dag lang in een vegan paradijs! Naast de talrijke eetkraampjes en foodtrucks, vind je er ook tal van exposanten met vegan producten als verzorgingsproducten en make-up, vegan kazen, leuke cadeautjes en meer. Tussendoor kan je luisteren naar boeiende lezingen van gerenommeerde sprekers of inspiratie opdoen tijdens de kookdemo’s.

Ontdek de standhouders

Tal van nationale en internationale exposanten geven het beste van zichzelf om je de hele dag door te laten proeven, genieten en ontdekken! Aan de talrijke kraampjes vind je niet alleen overheerlijke vegan gerechten en desserts, ook alle andere aspecten van een vegan lifestyle komen aan bod. Zo vind je er duurzame shops met zero waste lifestyle producten, dierenrechtenorganisaties en meer.

Kookdemo’s en talks

Van ‘s middags tot ‘s avonds kan je je laten inspireren tijdens de kookdemo’s of boeiende lezingen meevolgen van sprekers uit binnen- en buitenland. De lezingen gaan door in het Engels of het Nederlands. Je hoeft niet op voorhand te reserveringen om de lezingen mee te volgen. Het volledige programma wordt bekend gemaakt op 21 juli.

Kinderanimatie

Ook de kleinsten zijn welkom op Vegan Summer Fest! Tijdens het festival kan je samen met je kids genieten van activiteiten zoals gezellige voorleessessies, een creatieve kleurhoek en kindergrime.

Kinderen onder de 12 jaar krijgen bovendien gratis toegang

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van alle updates? Schrijf je in op de #VSF-nieuwsbrief en ontvang alle aankondigingen via mail.