Kookdemo’s & talks

Lenna Omrani (NL): lezing

Lenna Omrani is naast auteur van het kookboek ‘Every Day Vegan’ ook receptontwikkelaar, influencer, food fotograaf en ex-topsporter.

Op Vegan Summer Fest komt Lenna haar tips delen om vegan eten nóg makkelijker, lekkerder en betaalbaarder te maken. Ze vertelt hoe je meer groenten en peulvruchten kan gebruiken op verschillende manieren. Daarnaast komen ook tips & tricks aan bod om budgetproof plantaardig te eten en te mealpreppen.

Deze lezing gaat door in het Nederlands. De kookdemo’s en lezingen zijn vrij toegankelijk zonder reservatie.

Tobias Leenaert (BE): lezing

Tobias Leenaert is mede-oprichter van EVA (nu ProVeg Belgium) en ProVeg International, en auteur van het boek How to Create a Vegan World. Zijn boek werd vertaald in twaalf talen en verschijnt heel binnenkort ook in het Nederlands. Op Vegan Summer Fest schetst hij hoe het momenteel gaat met de vegan beweging. Waar staan we, en waar gaan we naartoe? En ook: welke rol kan jij in dit verhaal spelen om de transitie naar een meer diervriendelijke en duurzame wereld te versnellen?

Deze lezing gaat door in het Nederlands. De kookdemo’s en lezingen zijn vrij toegankelijk zonder reservatie.

Gaz Oakley (UK): kookdemo

Gaz Oakley – ook bekend als Avant Garde Vegan – komt op zondag 21 augustus naar Vegan Summer Fest. Gaz werd chef op 15-jarige leeftijd in Cardiff, UK. In 2015 besliste hij om zijn eetgewoonten om te gooien en vegan te worden. Op aandringen van vrienden begon Gaz foto’s van zijn gerechten te posten op Instagram en voor hij het goed en wel besefte werd zijn account wereldbekend. Zijn vegan keuken is een eerbetoon aan de klassiekers waar we allemaal van houden zonder in te boeten aan kleur of smaak.  Gaz Oakley creëert prachtige, vernieuwende gerechten met de technieken die hij leerde tijdens zijn carrière als chef. Gaz Oakley bracht drie kookboeken uit: Plants Only Kitchen, Vegan Christmas en Vegan 100.

Deze kookdemo gaat door in het Engels. De kookdemo’s zijn vrij toegankelijk zonder reservatie.

© Foto: Peter O’Sullivan

MEER NAMEN VOLGEN

De volledige line-up wordt in de komende weken bekend gemaakt. Koop nu je tickets.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van alle updates? Schrijf je in op de #VSF22 nieuwsbrief en ontvang alle aankondigingen via mail.