ZONDAG 20 AUGUSTUS • FLANDERS EXPO GENT

Programma 2023

Op Vegan Summer Fest waan je je de hele dag lang in een vegan paradijs! Naast de talrijke eetkraampjes en foodtrucks, vind je er ook tal van exposanten met vegan producten als verzorgingsproducten en make-up, vegan kazen, leuke cadeautjes en meer. Tussendoor kan je luisteren naar boeiende lezingen van gerenommeerde sprekers of inspiratie opdoen tijdens de kookdemo’s.

Ontdek de standhouders

Tal van nationale en internationale exposanten geven het beste van zichzelf om je de hele dag door te laten proeven, genieten en ontdekken! Aan de talrijke kraampjes vind je niet alleen overheerlijke vegan gerechten en desserts, ook alle andere aspecten van een vegan lifestyle komen aan bod. Zo vind je er duurzame shops met zero waste lifestyle producten, dierenrechtenorganisaties en meer.

Kookdemo’s en lezingen

Earthling Ed, Pieter-Jan Lint en Sarah Heiligtag zijn de eerste sprekers op Vegan Summer Fest 2023! Van ‘s middags tot ‘s avonds kan je je laten inspireren tijdens de kookdemo’s en boeiende lezingen volgen. De lezingen gaan door in het Engels, Frans of het Nederlands. Alle activiteiten zijn inbegrepen in je toegangsticket, je hoeft niet te reserveren voor een zitplaats.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van alle updates? Schrijf je in op de #VSF-nieuwsbrief en ontvang alle aankondigingen via mail.