Word vrijwilliger

Waarom vrijwilliger bij BE Vegan?

Als Belgische veganismevereniging werken we onvermoeibaar door om van vegan de norm te maken. Daarvoor zijn steeds op zoek naar helpende handen.

Wil je graag je steentje bijdragen als vrijwilliger?

Meehelpen tijdens events, blogs schrijven of vertalen, recepten samenstellen, fotografie, presentaties geven, grafisch vormgeven, flyeren…

Jij hebt zeker genoeg talenten om ons te helpen!

Wij kunnen jouw hulp gebruiken!

Aarzel niet en meld je vandaag nog aan voor vrijwilligerswerk bij BE Vegan!

vrijwilliger-bevegan

Deze vrijwilligers gingen je al voor

cindy-vrijwilliger-bevegan

Cindy sinds 2018 vrijwilliger bij BE Vegan 

“Ik ben vrijwilligerswerk beginnen doen bij BE Vegan om mijn steentje bij te dragen en andere veganisten in België te helpen en te steunen. Ik voel dat ik letterlijk en figuurlijk veganisme op de kaart zet in België. Het werk als vrijwilliger bij BE Vegan geeft mij inhoudelijk enorm veel voldoening, en de mensen “achter” de organisatie zijn intussen echte vrienden geworden.”

Yasmine sinds 2017 vrijwilliger bij BE Vegan 

“Ik wilde mij inzetten voor een goed doel dat me nauw aan het hart ligt en daarom was BE Vegan een evidente keuze. Tijdens Vegan Summer Fest hielp ik met de social media verslaggeving en ik hielp met het beheer van de Google Ads. Het team van BE Vegan zijn heel fijne, open en gepassioneerde mensen. Het is supertof om daar deel van uit te maken!

bevegan-vrijwilliger-yasmine

Registreren

Laat ons weten wie je bent, wat je talenten zijn en hoe je ons wil helpen. Wij contacteren je na registratie zo snel mogelijk.