Lancering Try Vegan 2018

Al meer dan 6.000 deelnemers voor Try Vegan!

 

Donderdag stelden we samen met EVA Try Vegan voor aan de pers in aanwezigheid van actrice Ella-June Henrard en Zesde Metaal-frontman Wannes Cappelle. De campagne telt ondertussen al meer dan 6.000 deelnemers en wordt mee ondersteund door An Lemmens en Serge “Buzze” Buyse van ‘t Hof van Commerce. BE O Versbar zorgde voor lekkere drankjes en hemelse hapjes zoals ravioli van rammenas met olijventapenade en zoete aardappel met vegan blauwe kaas en peer.

 

 

Ondertussen haalden we alle grote media: zo goed als alle Vlaamse radiozenders, VTM Nieuws, VRT Journaal, AVS (vanaf 3:40), Het Laatste Nieuws, De Morgen, De Standaard, Het Nieuwsblad, Het Belang van Limburg, De Gazet Van AntwerpenDe Gentenaar en StampMedia.

Mensen die deelnemen aan Try Vegan krijgen regelmatig mails met recepten, restauranttips, productinfo, boodschappenlijstjes en achtergrondinformatie. We bieden praktische hulp om de vegan keuken zo toegankelijk mogelijk te maken. In een aparte Try Vegan-Facebookgroep kan men met alle vragen terecht bij ervaringsdeskundigen, vegan koks en diëtisten.

 

Deelnemen kan nog steeds: schrijf je gratis in op www.tryvegan.be!

 

 

Bekijk ook: