Webinar ‘Strong & vegan’ met Evelien Mertens, diëtist en doctor in bewegings- en sportwetenschappen (20/01/2022)

Dit webinar is jammer genoeg al voorbij. Je kan het hieronder herbekijken of schrijf je hier in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van toekomstige webinars.

Knowledge is power! Op 20/01 organiseren we een gratis webinar over hoe je een vegan lifestyle en sport kan combineren. Waarop moet je letten als sportende vegan? Heeft plantaardige voeding een effect op sportprestaties? En heb je voedingssupplementen nodig als je sport?

Evelien Mertens, diëtist, doctor in bewegings- en sportwetenschappen en vegan atleet, helpt je op weg met alle informatie die je nodig hebt. Als ervaringsdeskundige zowel persoonlijk als in het werkveld, kan ze als geen ander een antwoord bieden op jouw vragen rond veganisme en sport. Er zijn nog altijd veel misvattingen over dit onderwerp. Met deze interessante en op onderzoek gebaseerde webinar kan je nadien zelf aan de slag.

Wat kan je verwachten?

  1. Aandachtspunten bij voeding (macro- en micronutriënten) voor sportende vegans
  2. Wetenschappelijk onderbouwde informatie over het verband tussen plantaardige voeding en sportprestatie
  3. Tips omtrent sportspecifieke voeding
  4. Tips omtrent voedingssupplementen
  5. Q&A

Wanneer?

Donderdag 20 januari 2022 om 19 uur via ZOOM. Schrijf je snel in voor deze gratis webinar. Je ontvangt de link de dag zelf in je mailbox.

Tip: Volg alvast Evelien haar sportieve avonturen via haar Instagrampagina.

Webinar-Evelien Mertens