Schrijf je in voor de webinar met vegan diëtist Evelien Mertens

Benieuwd naar de voedingswaarde van kant-en-klare vleesvervangers? Dan is deze webinar iets voor jou! Dr Evelien Mertens deelt haar expertise over de voedingswaarden van deze alternatieven en hoe ze zich verhouden tot hun dierlijke tegenhangers.

Dinsdag 19 november om 19u30 via ZOOM. Je kan de webinar enkel bekijken na inschrijving. 

Programma

  • – Waarom kiezen voor vleesvervangers?
  • – Analyse van de voedingswaarde van kant-en-klare alternatieven
  • – Vergelijking met dierlijke producten
  • – Eiwitgehalte in vleesalternatieven versus vlees
  • – Vet- en zoutgehalte: wat moet je weten?

Praktisch

Deze webinar gaat door via ZOOM. Je ontvangt de dag voordien een link naar de webinar.

De lezing start om 19u30 en duurt ongeveer 1 uur.

Je kan je vragen stellen in de chat. Na de webinar worden jouw vragen overlopen en beantwoord door Evelien.

Deze lezing wordt gratis aangeboden door BE Vegan in het kader van de vegan maand Try Vegan. Steun je dit initiatief? Doe een gift doen via deze link of schrijf je in voor Try Vegan via de knop.

Over Dr Evelien Mertens

Dr Evelien Mertens is onderzoeker en lector Voedings- en Dieetkunde aan Erasmushogeschool Brussel en zelfstandig diëtist in bijberoep. Als diëtist is ze aangesloten bij de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten (VBVD) en de Vlaamse Plantaardige Diëtisten. Daarnaast is ze ook vrijwillig wetenschappelijk medewerker aan de Vrije Universiteit Brussel en lid van de Hoge Gezondheidsraad binnen het thema voeding. In haar vrije tijd doet ze voornamelijk aan CrossFit, maar een korte triatlon staat ook af en toe op het programma.

Instagram • Facebook

LinkedIn