Try Vegan Food

Wat is Try Vegan?

Try Vegan is een volledig gratis online coachingsprogramma voor iedereen die graag wat inspiratie wil opdoen om vaker vegan te eten. Dat is niet alleen beter voor jouw gezondheid, maar ook voor de planeet en de dieren.

Na je inschrijving krijg je meteen een starterspakket waarmee je al aan de slag kan. Vanaf 1 november krijg je dan 3 mails per week met een weekmenu, recepten, achtergrondinformatie, tips, leuke winacties… Je krijgt de kans om vragen te stellen aan een ervaren diëtiste en in de Try Vegan-Facebookgroep kan je ervaringen uitwisselen met andere deelnemers. Je zal al snel merken dat vegan eten eerder een verrijking is dan zomaar producten schrappen uit jouw menu!

Try Vegan staat volledig in het teken van uitproberen, je bepaalt dus zelf jouw tempo en hoe ver je wil gaan. Overschakelen op vegan voeding is voor velen een proces, sla je dus zeker niet voor het hoofd als je tijdens het proces eens ‘zondigt’. We gaan voor een succesvolle en duurzame verandering op de lange termijn.

In 2018 haalden we 11.000 deelnemers en dit jaar gaan we voor nog meer! De reacties op de vorige edities waren unaniem positief! Een greep uit de feedback die we kregen:

“Toffe actie, makkelijke recepten die laten zien dat vegan eten ( bv broodbeleg) niet moeilijk hoeft te zijn.”

“Bedankt voor alle inspiratie! Deze try vegan maand was het zetje dat ik nodig had om volledig vegan te worden! Bedankt om me hiermee te helpen! “

“Super initiatief, zeer mooi omkaderd en zeer volledige aanpak.”

Of zoals heel veel vegans getuigen:

“The only regret you’ll have, is that you didn’t Try Vegan sooner.”

Schrijf je nu snel in op www.tryvegan.be

Wil je ons graag helpen om deze campagne gratis te kunnen houden en zoveel mogelijk te verspreiden? Ontdek hier hoe je kan helpen.