Wie kan weerstaan aan deze goudbruin gegrilde broodjes? Move over ‘bokes met choco’! Vandaag mag het wat meer zijn. Dit recept voor vegan panini met tomaat en rucola doet je wegdromen naar de Italiaanse zon.
Soort gerecht: Lunch
Bereidingstijd: 10 minutesminutes
Porties: 4porties
Materiaal
1 pan of croque monsieur toestel
Ingrediënten
4voorgebakken paninibroodjes , (ga de ingrediëntenlijst na of ze vegan zijn, de broodjes van Colruyt zijn vegan (2023))
Handvolrucola
150gvegan tapenade , (ga de ingrediëntenlijst na of het vegan is, Boni heeft verschillende vegan tapenades)
2tomaten
Handvolzonnebloempitten, optioneel
Bereiding
Snijd de tomaten in schijfjes.
Snijd de broodjes overlangs door en smeer ze in met de tapenade.
Beleg met rucola, enkele tomatenschijfjes en een handvol zonnebloempitten.
Bak de paninibroodjes in de pan tot ze goudbruin zijn aan beide zijden.
Extra informatie
Tip: Heb je een croque monsieur toestel? Dan kan je de broodjes daarin grillen.Dit recept werd aangeleverd door vrijwilligster Astrid. Wil jij ook graag recepten delen met BE Vegan? Contacteer ons via het contactformulier.
Heb jij dit recept geprobeerd? Laat het ons weten!Tag @bevegan.be en gebruik de hashtag #bevegan