Dit recept is bijna te eenvoudig en te snel klaar om te kunnen geloven. Je kan de salade op voorhand klaarmaken tijdens je batch cooking, of net voor de lunch. Het perfecte alternatief voor op je boterham. Glutenvrij en boordevol smaak!
2elzeewiermengeling, in reepjes, kan ook worden vervangen door nori
peper en zout
Bereiding
Doe de kikkererwten in een kom (liefst een platte om de bereiding te vergemakkelijken) en plet ze fijn met een vork. Meng met de veganaise, het citroensap, de ui, peper en zout.
Plet alles goed fijn en pas de kruiding aan indien nodig.
Je kan ook kappertjes, maïs, dille... toevoegen. Kortom, je kan aanpassen volgens je eigen smaak.
Perfect voor tussen de sandwich of in salades, of waar je zin in hebt.
Je kan de salade tot maximaal 5 dagen in de koelkast bewaren, in een luchtdicht potje.
Extra informatie
Je mag de zeewiermengeling zeker vervangen door norivellen (in reepjes gesneden), die je gewoon in de supermarkt kan vinden.Recept en foto's van Veg & Fred.
Heb jij dit recept geprobeerd? Laat het ons weten!Tag @bevegan.be en gebruik de hashtag #bevegan