,

Lush Halloween en Kerstmis 2015

Het hing de voorbije week in de lucht en als je een goede neus hebt, had je het vast al geroken, de Lush Kerstcollectie is er. Jaar na jaar slaagt Lush erin ons te blijven verbazen met een collectie om U tegen te zeggen. De schattigste namen, de mooiste bubble bars and bath bombs, cadeautjes die je bijna niet durft open te maken. Om nog maar te zwijgen van de overheerlijke geuren. Samen met de kerstcollectie is er ook een tijdelijke Halloween collectie. Zo kan je je twee favoriete feestdagen van het jaar in stijl vieren. Ik ging afgelopen zaterdag al eens piepen in Gent en nam al het een en ander mee. Nee, helaas, Snow Fairy zit daar niet bij. En daar is een gegronde reden voor. Ik ben namelijk bijna jarig en mijn vrienden weten maar al te goed wat mij cadeau te doen. Jaar op jaar heb ik een voorraad Snow Fairy die wanneer de volgende kerstcollectie er is nog niet eens op is. Maar he, je hoort mij niet klagen. Wat ik wel gekocht heb? Dat lees je hier:

1. Bar Humbug

Ik ga eerlijk zijn, ik zat deze al een tijdje te begluren op Instagram. Hij is donkerpaars, hij glitter, hij is een beetje mysterieus, ik moest hem hebben. De bubble bar tovert je bad om in een spooky donker paars met als afwerking een hele berg schuim. Met dragon olie als cleanser en venkel olie om je te kalmeren is deze bubble bar uitermate geschikt om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en je te laten wegvoeren door zijn overheerlijke geuren.

2. Lord of Misrule

Deze showergel doet mij om de een of andere reden terug denken aan mijn kindertijd. Het is een geur die ik niet direct kan plaatsen maar ergens een zweem van nostalgie in mij opwekt. Hoe dan ook, je hiermee wassen betekent ook tijdelijk eventjes groen uitslaan. Best wel fijn als je kinderen fan zijn van the Hulk lijkt mij.

3. The Magic of Christmas

Deze magische staf bestaat uit een gouden ster met anijs en een kaneelstok. Moet ik nog meer zeggen? Oh ja, er zit ook een belletje aan, om het helemaal Kerstmissig te maken. Even door je bad zwieren voor een bad vol bubbels dat heerlijk geurt naar kaneel en kruidnagel. Hartverwarmende geuren voor koude winteravonden.

4. Peeping Santa

Deze kleine schattigaard is om op te eten. Cacao boter en sheaboter zorgen voor een babyzachte huid terwijl de heerlijke geur van aardbei en geranium doorheen je badkamer dwarrelt. Wist je trouwens dat zijn oogjes gemaakt zijn van plantaardige chocolade?

5. Sparkly Pumpkin

Deze kleine pompoen is een echte glitterbom. Als je op Halloween wil stralen, raad ik je aan deze in je bad te gooien. Niet helemaal natuurlijk, want het is een bubble bar. Wat wil zeggen dat-ie naast glitters ook voor het nodige schuim zorgt. Daarnaast ruikt-ie ook nog eens heerlijk kruidig zodat je helemaal verkwikt kan gaan spoken.

Bijdrage door Elien van Deathstaronamission.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *