Deze naanbroodjes zijn superlekker! Echt een goede toevoeging aan een simpele curry. Ze zijn makkelijk om te maken, maar doe het niet net nadat je je keuken hebt schoongemaakt. Dan kan je namelijk weer opnieuw beginnen.
Soort gerecht: Bijgerecht
Keuken: Oosters
Totaal: 35 minutesminutes
Porties: 4broodjes
Ingrediënten
200gzelfrijzend bakmeel
150gsojayoghurt
1teentjeknoflook, fijngesneden
1flinke scheutolijfolie
1 à 2elgedroogde koriander
1snufzout
Bereiding
Doe de olijfolie, koriander en knoflook in een klein kommetje en zet aan de kant.
Doe het zelfrijzend bakmeel, de sojayoghurt en het zout in een grote kom en kneed tot je een grote bal kunt vormen.
Verdeel het deeg in 4 gelijke delen.
Bestrooi het aanrechtblad en de deegroller (of je handen) met meel. Rol de deegballetjes uit in een ronde vorm (of druk plat met je handen).
Leg 1 naanbroodje in een koekenpan (droog) en bestrijk de bovenkant met het olie-mengsel. Laat 3 minuten bakken, draai om en laat nog eens 3 minuten bakken.
Herhaal tot je 4 naanbroodjes hebt gebakken. Serveer met curry.Smakelijk!