BE Vegan komt op voor de belangen van veganisten en informeert, verenigt en ondersteunt iedereen die interesse heeft in veganisme.  We sensibiliseren en inspireren consumenten en producenten om dierlijke producten te vervangen door vegan alternatieven. We maken van vegan het nieuwe normaal.

Try Vegan is een campagne waarmee we je helpen om 4 weken lang volledig vegan te laten koken en eten en – wie weet – je te overtuigen om deze lifestyle de jouwe te maken. Ondersteuning is van cruciaal belang, daarom bieden we je, volledig gratis, een persoonlijke begeleiding gedurende de gehele periode. Met handige recepten, nuttige tips & tricks, raad en daad helpen we je om deze uitdaging tot een goed einde te brengen. En zoals heel veel vegans getuigen: ‘de enige spijt die ik heb, is dat ik het niet eerder probeerde’!

Help mee met onze outreachacties!

Met onze brochure “Maak een verschil” trekken we regelmatig de straat op. Via deze campagne informeren we mensen over de voordelen van een vegan levensstijl en de negatieve gevolgen van veeteelt. Wil jij ons team versterken? Na de outreachacties gaan we gezellig samen eten en is er tijd om na te praten.