Go Back
Print
Recipe Image
Notes
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
4
from
2
votes
Koekjes met pindakaas en confituur
Als je confituur zonder suiker gebruikt, zijn deze koekjes volledig suikervrij. Dit recept is supersimpel om te maken en voedzaam.
Soort gerecht:
Dessert, Snack
Voorbereiding:
10
minutes
minutes
Baktijd:
20
minutes
minutes
Totaal:
30
minutes
minutes
Porties:
10
koekjes
Ingrediënten
▢
100
g
havermout
,
1 uur geweekt in water
▢
75
g
amandelen
,
1 uur geweekt in water
▢
180
g
pindakaas
,
ongeroosterd
▢
35
g
dadels
▢
enkele
el
(aardbeien) confituur
Bereiding
Mix de havermout en amandelen in een foodprocessor.
Voeg de dadels en pindakaas toe en mix opnieuw. Voeg, zo nodig, enkele lepels water toe om het mixen te vergemakkelijken.
Maak koekjes van het pindakaasmengsel en duw in het midden met je duim, zodat er een kuiltje in komt.
Zet de koekjes 20 minuten in een voorverwarmde oven van 160°C.
Vul het kuiltje in de koekjes met de jam.
Smakelijk!
Extra informatie
Recept en foto’s van
De Groene Keuken
Heb jij dit recept geprobeerd? Laat het ons weten!
Tag
@bevegan.be
en gebruik de hashtag
#bevegan