Bereid de basmatirijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de courgette en aubergine in blokjes van 2 bij 2 cm. Snipper de ui grof en snijd de puntpaprika in ringen.
Verhit twee eetlepels olijfolie in een pan. Bak hierin de rode ui en puntpaprika in twee minuten zacht. Voeg de aubergine en courgette toe en bak vijf minuten mee. Schep vervolgens de currypasta door de groenten en fruit twee minuten aan. Blus af met de kokosmelk en laat 5 minuten op laag vuur pruttelen.
Verhit een eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak de Plantaardige Chicken Tenders in twee minuten per kant goudbruin en warm. Breng op smaak met zout en peper.
Schep de rijst in kommen en schep de groentecurry erop. Serveer met de Plantaardige Chicken Tenders.
Tip: Bestrooi de curry, als je daarvan houdt, met blaadjes verse koriander.