Go Back
Print
Recipe Image
Notes
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
5
from
2
votes
Vegan mango lassi, een verfrissende milkshake als dessert
Deze mango lassi is een verfrissend drankje op basis van sojayoghurt en mango. Je kan het zowel als milkshake of dessert serveren.
Soort gerecht:
Dessert, Snack
Bereidingstijd:
5
minutes
minutes
Porties:
2
glazen
Ingrediënten
▢
2
mango's
,
klein, geschild en in blokjes
▢
350
ml
sojayoghurt
,
ongezoet
▢
150
ml
sojamelk
,
ongezoet
▢
1
el
limoensap
▢
2
el
agavesiroop
,
of ahornsiroop
▢
1
snuf
kardemom
,
gemalen
Bereiding
Doe de mango, sojayoghurt en -melk in een blender en mix tot een gladde massa.
Voeg nu het limoensap en de agave- of ahornsiroop toe. Laat even draaien en proef. Voel je vrij om meer siroop toe te voegen als je van zoet houdt.
Voeg de kardemom toe en laat de blender nog een halve minuut draaien om er een extra romig drankje van te maken.
Serveer in twee grote glazen.
Extra informatie
Recept en foto’s uit
Vegan voor iedereen
van Merel Wildschut
.
Verschenen bij Fontaine Uitgevers.
Heb jij dit recept geprobeerd? Laat het ons weten!
Tag
@bevegan.be
en gebruik de hashtag
#bevegan