Een heerlijk eenvoudige crumble voor elk moment van de dag! Lekker als ontbijt, tussendoortje of als dessert.
Soort gerecht: Brunch, Dessert, Ontbijt, Snack
Voorbereiding: 10 minutesminutes
In de oven: 20 minutesminutes
Totaal: 30 minutesminutes
Porties: 1persoon
Ingrediënten
40ghavervlokken
50gframbozen, diepvries
1appel, bij voorkeur een stoofappel
1elkokosolie
½elahornsiroop
kokosschilfers, optioneel
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180°C.
Snijd de appel in blokjes (de schil mag er gerust aanblijven).
Doe de appel samen met de frambozen in een kom en meng goed. Breng het fruit over in een kleine ovenschaal.
Spoel de kom even uit en meng de havervlokken, kokosolie en ahornsiroop. Gebruik je handen om alles goed door elkaar te kneden. Leg de crumble als een laagje bovenop het fruit.
Laat de crumble 20 minuten bakken in de oven of tot er zich een mooi bruin korstje begint te vormen.
Strooi er eventueel nog een eetlepel kokosschilfers over en eet smakelijk! Lekker met plantaardige yoghurt of een bolletje vegan ijs.