Een heerlijk smeuïge hummus met pindakaas. Heerlijk in een buddha bowl of als broodbeleg.
Soort gerecht: Bijgerecht, Brunch, Hapjes, Lunch, Snack, Voorgerecht
Totaal: 5 minutesminutes
Porties: 8porties
Ingrediënten
2blikkenkikkererwten, uitgelekt*
2tenenlook
2eltahin
4elpindakaas
10elolijfolie
8elwater
2tlkomijn
1tlcayennepeper
1tlzout
½citroen, uitgeperst
Bereiding
Doe alle ingrediënten in de keukenrobot en mix tot een smeuïg geheel.
Proef en kruid eventueel bij.Smakelijk!
Extra informatie
Tip: houd het kikkererwtenvocht bij voor een heerlijke chocolademousse.Recept uit Gezond zondigen en hartig genieten. De plantaardige keuken van Tartelies. Uitgeverij Van Halewyck.
Heb jij dit recept geprobeerd? Laat het ons weten!Tag @bevegan.be en gebruik de hashtag #bevegan