Deze vegan notenrolletjes zijn een heerlijke verwennerij op zondagochtend of elke andere dag van de week natuurlijk. Je kan de hazelnootpasta ook door chocoladepasta vervangen.
Snij een zo groot mogelijk vierkant uit het bladerdeeg*. Snij dat vierkant middendoor.
Meng de notenpasta met 4 lepels rijststroop. Gebruik hiervoor een vork.
Bestrijk de twee rechthoeken volledig met de pasta, strooi de nootjes erover en rol ze zo los mogelijk op. Snij elke rechthoek in drie stukken. Laat de zes stukken op het bijgevoegde bakpapier liggen. Bestrijk de bovenkant met een lepel rijststroop.
Bak de rolletjes 20 minuten in de voorverwarmde oven.
Laat even afkoelen.smakelijk!
Extra informatie
* Met de restjes bladerdeeg kun je soepstengels makenFoto van Heikki Verdurme. Recept van Kim Vercoutere & Tine Tomme: Soulkitchen, Vegan gerechten uit de Avalonhoeve, Uitgeverij Lannoo, €25,99.
Heb jij dit recept geprobeerd? Laat het ons weten!Tag @bevegan.be en gebruik de hashtag #bevegan