Deze heerlijke wok met noedels en pindasaus is onweerstaanbaar lekker!
Soort gerecht: Hoofdgerecht, Lunch
Keuken: Oosters
Totaal: 20 minutesminutes
Porties: 2personen
Ingrediënten
300ggemengde wokgroenten
160gvegan kipstuckjes, Je kan deze ook vervangen door tempeh of gemarineerde tofublokjes
250 gvegan noodles
Voor de saus:
10elsojasaus
4elesdoornsiroop
4elrijstazijn of witte wijnazijn
4elpindakaas
2tlThaise kruidenmix
1/2 tlcurrypoeder
enkeledruppelstabasco/hot sauce
Om te serveren (optioneel):
verse koriander
Bereiding
Bereid de noodles zoals beschreven op de verpakking
Doe de wokgroenten in de wok en bak gedurende 10 minuutjes. Gebruik wat water indien nodig om te vermijden dat de groenten aan de bodem blijven plakken.
Bak de kipstuckjes apart in een pan.
Mix alle ingrediënten voor de saus en voeg toe aan de groenten. Voeg nu ook de kipstuckjes toe. Roer zodat de saus goed gemengd is met de groenten en de kipstuckjes. Bak nog een aantal 3-tal minuten.
Serveer met de noodles en wat verse koriander.
Smakelijk!
Heb jij dit recept geprobeerd? Laat het ons weten!Tag @bevegan.be en gebruik de hashtag #bevegan