Go Back
Print
Recipe Image
Instruction Images
Notes
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
5
from
3
votes
Salad bowl met tahin-gemberdressing
Een heerlijk eenvoudige lunchsalade met een pittige tahin-gemberdressing.
Totaal:
20
minutes
minutes
Porties:
4
personen
Ingrediënten
▢
200
g
bulgur
,
gekookt
▢
250
g
bonen
,
gekookt
▢
200
g
spinazie
▢
¼
rode kool
,
fijn gesneden
▢
4
wortel
,
geraspt of julienne gesneden
▢
80
g
veldsla
▢
1
tl
sesamzaad
▢
4
el
zonnebloempitten
Dressing
▢
4
el
tahin
▢
4
el
water
▢
2
tl
appelazijn
▢
1
tl
gember
,
geperst
▢
1
teentje
knoflook
,
geperst
▢
peper
▢
zout
Bereiding
Stoof de spinazie gaar en roer er het sesamzaad door.
Maak de dressing door de ingrediënten goed door elkaar te mixen. Kruid af met wat peper en zout.
Maak je bowl door alle ingrediënten netjes naast elkaar te leggen. Strooi er de zonnebloempitten over en giet de dressing erover.
Smakelijk!
Extra informatie
Recept en foto’s van
De Groene Keuken
Heb jij dit recept geprobeerd? Laat het ons weten!
Tag
@bevegan.be
en gebruik de hashtag
#bevegan