Go Back
Print
Recipe Image
Notes
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
5
from
2
votes
Ontbijt yoghurt bowl met appel en kaneel
Deze heerlijke vegan yoghurt bowl is een feestje voor je smaakpapillen en dat al tijdens je ontbijt!
Soort gerecht:
Ontbijt
Porties:
1
portie
Ingrediënten
▢
1
appel
▢
2
el
ahornsiroop
▢
Snuifje
kaneel
,
of koekkruiden
▢
250
g
plantaardige yoghurt
▢
3
el
homemade granola
Bereiding
Schil de appel en snijd in grove blokjes.
Meng de ahornsiroop en de koekkruiden onder de appelblokjes en verwarm ze 2 minuten in de microgolfoven.
Voeg het geheel toe aan de yoghurt en werk af met de granola.
Extra informatie
Recept en foto uit Young, wild & vegan van Steffi Quisquater, uitgeverij Lannoo.
Heb jij dit recept geprobeerd? Laat het ons weten!
Tag
@bevegan.be
en gebruik de hashtag
#bevegan