Go Back
Print
Recipe Image
Notes
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
5
from 1 vote
Vegan zalmfilet met groene groenten en aardappelrozetjes
Een heerlijke recept voor alle fans van zalm, maar dan vegan.
Soort gerecht:
Hoofdgerecht
Bereidingstijd:
25
minutes
minutes
Porties:
2
personen
Ingrediënten
▢
300
g
pommes duchesse
,
vegan
▢
150
g
sperziebonen
,
schoongemaakt
▢
150
g
groene aspergetips
,
eindjes afgesneden
▢
½
rode ui
,
fijngesnipperd
▢
1
pakje
Vivera zalm
▢
1
citroen
,
in plakjes
▢
1
handje
peterselie
,
fijngehakt
▢
Olijfolie
▢
Peper en zout
Bereiding
Bereid de pommes duchesse volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Kook de sperziebonen en aspergetips samen in ruim gezouten water in 5 minuten gaar. Giet af en meng met wat citroensap en de rode ui.
Bak de zalm in een scheut olijfolie aan beide kanten bruin en knapperig.
Serveer de zalm op de boontjes en asperges met de pommes duchesse. Bestrooi met peper en zout en de peterselie. Geef er een plakje citroen bij.
Extra informatie
Recept van Vivera, partner bij
Try Vegan
.
Heb jij dit recept geprobeerd? Laat het ons weten!
Tag
@bevegan.be
en gebruik de hashtag
#bevegan