Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
5
from 1 vote
Bloemkoolpizza met gele curry
Combineer bekende smaken tot een verrassend geheel met deze bloemkoolpizza met gele curry.
Soort gerecht:
Hoofdgerecht
Ingrediënten
▢
2
Magioni bloemkoolpizzabodems
▢
200
g
bloemkoolroosjes
▢
200
ml
kokosmelk
▢
70
g
vegan gele currypasta
▢
1
bakje
kerstomatenmix
▢
platte peterselie
Bereiding
Verwarm de oven voor op 220 °C.
Meng de bloemkoolroosjes met de helft van de currypasta (35gr) en zet 15 min in de oven.
Doe de laatste 3 minuten de pizzabodems in de oven.
Verwarm de kokosmelk in een pannetje met de andere helft van de currypasta (35gr).
Verdeel de bloemkoolroosjes en gekleurde tomaatjes over de pizza’s.
Bak de pizza’s nog 8 minuten af in de oven.
Haal de pizza’s uit de oven en garneer met de saus en platte peterselie.
Smakelijk eten!
Extra informatie
Recept en foto van
Magioni
, partner van
Try Vegan
.
Heb jij dit recept geprobeerd? Laat het ons weten!
Tag
@bevegan.be
en gebruik de hashtag
#bevegan