Go Back
Print
Recipe Image
Notes
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
5
from 1 vote
Vegan brochettes met vegan andalousesaus
Geniet van deze smaakvolle vegan brochettes met andalousesaus.
Soort gerecht:
Hoofdgerecht
Porties:
2
personen
Ingrediënten
▢
La William Vegan Andalouse Southern Garden
▢
250
g
tofu
,
in blokjes gesneden
▢
1
rodepuntpaprika
,
in blokjes gesneden
▢
250
g
bruine champignons
▢
ijsbergsla
,
fijngehakt
▢
tortillawraps
,
gegrild
▢
satéstokjes
▢
2
el
sojasaus
▢
2
el
rijstazijn
▢
2
el
sesamolie
▢
1
el
sesamzaadjes
Bereiding
Plaats de tofublokjes, paprika en champignons op de satéstokjes.
Voor de marinade meng je de sojasaus, rijstazijn, sesamolie en sesamzaadjes. Dompel de satéstokjes in de marinade en laat even marineren.
Plaats de satéstokjes op de bbq of in een grillpan en rooster ze tot ze mooi bruin van kleur en krokant zijn.
De tortillawraps kan je ook op de bbq leggen of in een broodrooster grillen.
Leg de saté op een tortillawrap met ijsbergsla en LA WILLIAM Vegan Andalouse Southern Garden saus.
Werk af met verse korianderblaadjes. Smakelijk!
Extra informatie
Recept en foto's van
La William
, partner van
Try Vegan
.
Heb jij dit recept geprobeerd? Laat het ons weten!
Tag
@bevegan.be
en gebruik de hashtag
#bevegan