Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
5
from 1 vote
Edamame met ‘cheese & onion’ smaak
Serveer op je volgende feestje eens deze heerlijke edamameboontjes met cheese & onion smaak. Een verrassend alternatief voor chips!
Soort gerecht:
Hapjes, Snack, Voorgerecht
Ingrediënten
▢
1
el
edelgistvlokken
▢
½
tl
uienpoeder
▢
¼
tl
zout
▢
250
g
edamame
,
diepgevroren
▢
1
tl
olijfolie
▢
½
tl
azijn
Bereiding
Maal de edelgistvlokken fijn tot een poeder en vermeng dit met het uienpoeder en zout.
Kook de bevroren edamame in 2 tot 3 minuten gaar en giet ze af. Schep ze meteen om met de smaakmakers.
Laat een paar minuten rusten en dien op; de stoom van de edamame zorgt voor nog meer uiengeur.
Extra informatie
Recept en foto’s uit
Vegan Japan Easy, Klassieke en moderne vegan Japanse gerechten
van Tim Anderson
.
Verschenen bij uitgeverij Good Cook.
Heb jij dit recept geprobeerd? Laat het ons weten!
Tag
@bevegan.be
en gebruik de hashtag
#bevegan