Vegan friendly

Veganistische campagne: Vegan FriendlySteeds meer mensen eten plantaardig voor hun gezondheid, het milieu en de dieren. Veganisme zit niet alleen wereldwijd, maar ook in België overduidelijk in de lift. Met onze Vegan Friendly-campagne brengen we veganisten en horeca dichter bij elkaar en creëren we een situatie waar iedereen bij gebaat is.

 

 

Je hebt een horecazaak? Dit zijn de voordelen voor jou:

Door een lekkere vegan optie op de kaart te zetten verhoog je de duurzaamheid van je zaak en trek je extra klanten aan. Als je geen vegan opties aanbiedt, zal niet enkel de potentiële klant die vegan wil eten, maar ook een gemengde groep jouw zaak links laten liggen, aangezien niet iedereen van de groep er aan zijn trekken kan komen.
Door naast vegan opties op de kaart, een Vegan Friendly-raamsticker op de deur of venster te kleven, maak je voorbijgangers duidelijk dat je mee bent met je tijd! Aarzel niet ons te contacteren mocht je hulp willen bij het bedenken van bijkomende vegan gerechten.

 

Je bent vegan:

Dankzij de raamsticker wordt meteen duidelijk dat er vegan opties op de kaart staan. Zo weten toeristen, toevallige passanten en locals onmiddellijk waar ze terecht kunnen. Bovendien zien mensen die nog niet vegan eten op deze manier dat het steeds makkelijker wordt om vegan uit eten te gaan.

Heb je zelf ergens lekker vegan gegeten? Aarzel dan niet om een bedankkaartje af te geven en hen te overtuigen om via een sticker kenbaar te maken dat hun zaak vegan friendly is!

(Bedankkaartjes beschikbaar vanaf Vegan Summer Fest 2016!)